Responsive webdesign der skaber forretning

De mobile enheder stormer frem og har for længst overhalet trafikken fra desktop. 50 procent af trafikken til brand-sites kommer fra mobilen, mens 20 procent af danske online køb fortages på mobil eller tablet. Samtidig vil 79 procent af dine kunder forlade dit website, hvis de får en dårlig oplevelse.

Responsive webdesign er ikke bare 'responsive webdesign'
De små devices stiller store krav til dit website. Med responsivt webdesign får du et website, som automatisk tilpasser sig forskellige skærmstørrelser, men hos No Zebra er det mere end det - vi forholder os til indholdet, din forretning, dine kunder og skaber en fuldendt kundeoplevelse, der skaber resultater for din virksomhed på tværs af enheder. Det er et "ægte" responsivt website i vores verden. Vi ved at det både er både dyrt og tidskrævende at udvikle en digital platform til flere forskellige enheder. Responsivt design gør, at websitet kun skal kodes én gang, hvorefter den ved korrekt brug optimeres til at blive vist på pc, tablet og mobil. Og gøres det ordentligt, er der meget at spare og i høj grad meget at vinde.

Du får ganske enkelt en intelligent løsning, som slår to fluer med ét smæk, uden at du skal gå på kompromis med hverken budskab eller design. Samtidig slipper du for at holde to eller flere websites opdaterede.
 

Én indsats, men mange oplevelser på tværs af enheder
Konkret betyder responsivt design, at hjemmesiden selv 'finder ud af', hvilket device den vises på. På den måde tilpasses designet automatisk efter skærmstørrelse og internettets hastighed. Samtidig er det muligt at kode hjemmesiden, så den også differentierer mellem de elementer, der vises på siden - afhængigt af platform.

 

Hvad er en godt responsiv hjemmeside?

En god responsiv hjemmeside handler om brugervenlighed og intuition. Det dur ikke, at dine kunder ikke kan ramme links eller købsknappen, eller at de skal zoome ind for at læse dit indhold. Dit website skal kunne styres med en hånd, og så skal designet passe til fingeren. Ellers er designet ikke godt nok.

Hos No Zebra er vi specialister i responsive webdesign.
For os handler responsivt webdesign ikke bare om at gøre dit website responsive. Vi tager nemlig afsæt i dine brugere. Vi udvikler din løsning, så der er tænkt dybere over teknik, flow og hvilket indhold, der skal præsenteres for brugeren. Det betyder for eksempel, at vi tager stilling til teksternes længde og billedernes størrelse, ligesom call to actions og jeres vigtigste budskaber kommer i front.

Kontakt os for at høre om hvordan No Zebra kan hjælpe din virksomhed.

 

 

Mads Thomsen
Vi valgte No Zebra blandt fem store bureauer. No Zebra skilte sig ud ved at have en imponerende viden om responsive webdesign. Og så turde de udfordre os på vores digitale strategi. Kombineret med en agil proces er vi kommet lynhurtigt på markedet. Mads Thomsen Manager i Nordic Marketing Service & Marketing Coordinator, Grene Nordic

 

Google elsker responsivt webdesign

Google gør alt hvad de kan, for at give deres brugere den bedst mulige oplevelse. Det gør de ved at finde det bedste søgeresultat ud fra det, deres brugere søger efter. Det gælder ikke kun indholdsmæssigt men også brugervenlighed.

Google har officielt erklæret, at de ser responsive hjemmesider, som den mest optimale teknologi. Samtidig ser Google det som vigtigt, at du har den rigtige linkstruktur på dit website, og at hastigheden ikke er sløv.

Vil du holde dig gode venner med Google skal dit website derfor så godt for brugeren som overhovedet muligt.

 

 

 

Responsive webdesign giver bedre konvertering

Det siger jo sig selv. Jo bedre oplevelse brugeren har, jo nemmere det er at se og ramme dine call to actions desto bedre konverterer din hjemmeside.

Med 18 års erfaring skaber vores udviklere, designere & digitale konsulenter skarpe digitale løsninger, som er brugervenlige og performer maksimalt. Resultatet er, at dine kunder får den bedste oplevelse, uanset hvilken enhed, de bruger.

Kontakt os allerede i dag for at høre nærmere om hvad No Zebra kan gøre for din virksomhed.

 

Her kan du se et par af de kunder, vi har gjort responsive:

SCANPAN

SCANPAN

International e-handel med fokus på branding og commer...

Grene

Grene

Responsive e-commerce på rekordtid