Styrk din digitale karriere med det fedeste praktikantophold

Kickstart din karriere i UX & Digital Design

NB: Vi søger først Rockets til efteråret 2023

Bliv Digital Rocket i vores design & UX-afdeling, hvor vi arbejder med digitalt design, der skaber forretning gennem udvikling af webdesign, prototyper, skitser og wireframes. Du vil få masser af praktisk erfaring med spændende og professionelle designopgaver.

Du bliver en del af No Zebra-teamet

Du bliver en del af No Zebra, hvor vi er ca. 50 arbejdsglade medarbejdere. Vi har kontor både i hjertet af Århus samt indre København, stillingen vi søger her er en Digital Rocket til kontoret i Århus.

Vi er et af landets førende e-handelsbureauer, som arbejder med design & UX for større og internationale virksomheder. Vores faglighed og ambitioner er høje og vi sætter pris på at gøre tingene på bedste mulige vis hver gang - både overfør vores kunder som overfor os kollegaer imellem.
 
Som Digital Rocket bliver du en del af vores Design & UX-team med faglig dygtige samt særdeles gode kollegaer. Du kommer altså til at sidde blandt eksperter inden for digital design og UX-opgaver. Dine kollegaer bliver mentorer for dig under hele forløbet. På lige fod med dine kollegaer i afdelingen, bliver du selvfølgelig involveret i vores mange kunder, projekter og det øvrige liv i huset.

Det får du som Rocket i No Zebra

Som praktikant får du mulighed for styrke din kompetencer og få hands-on erfaring med den digitale verden. Du kommer til at arbejde med forskellige typer af opgaver inden for digital design og UX og alle er rigtige opgaver på rigtige projekter.


Herudover bliver du en del af et højt fagligt miljø, hvor du får oparbejdet et fagligt fundament, som du kan bygge videre på efterfølgende. Samtidig får du et bevis på, at du har gennemført opholdet.