SEO/SEM Specialist til No Zebra i København

Et af Danmarks mest ambitiøse bureauer søger landets skarpeste specialist inden for Search-kanalerne (SEM, display & SEO) 🚀

Måske du allerede arbejder med begge kanaler til dagligt – måske du kun arbejder med SEM, men gerne vil dygtiggøre dig inden for SEO, eller omvendt. Det vigtigste er, at du motiveres af at skabe resultater med Search på tværs af hele kunderejsen!

Search (SEO & SEM) på tværs af kunderejse og discipliner

Som vores nye SEO/SEM Specialist, kommer du ind over hele kunderejsen og skal bidrage til at få søgetrafik (organisk og betalt) til at spille optimalt sammen med de øvrige kanaler og discipliner. Derfor forstår du også, at SEO ikke kun handler om keywords, content og links, men i lige så høj grad kræver tekniske færdigheder samt forståelse for brugerbehov og -adfærd, UX og virksomhedens forretning.

Hos No Zebra lægger vi stor vægt på at møde kunderne, hvor de er, og rådgive i øjenhøjde med fokus på forretningsmæssig værdi. Du bliver derfor en del af et dybt specialiseret performance marketing-team med 22 ambitiøse marketeers, der leverer 360 graders digital marketing til lige så ambitiøse B2C- og B2B-kunder.

 

Det forventer vi af dig ✔

 • Du har mindst to års erfaring med SEM og/eller SEO. Har du arbejdet med både SEM og SEO, er det et stort plus; hvis ikke, så forventer vi, at du går benhårdt efter at blive en af landets dygtigste SEO/SEM-specialister hos No Zebra.
 • Du har erfaring med opsætning, optimering og rapportering af kampagner på Google Ads– gerne både inden for e-commerce, brand-aktivering og leadgenerering (B2C og B2B).
 • Du har enten viden eller interesse i, at forbedre kunders SEO-performance, ved eksempelvis at analysere dig frem til og udvide kundens content univers, forbedre kundens tekniske setup (Eller rådgive herom), eller lægge en strategisk plan for sidernes interne linkstruktur. Det er et stort plus, hvis du også har en god teknisk SEO-forståelse og kan briefe og sparre med udviklere om, hvad der er de rigtige SEO-mæssige løsninger i webudviklingsprojekter.
 • Din værktøjskasse rummer alt fra Screamingfrog, Ahrefs og Google Search Console til Optmyzr, DatafeedWatch og Profitmetrics.
 • Du motiveres ikke blot af at løse tekniske udfordringer, men også af at se dén effekt og performance, dit Search-arbejde skaber.
 • Arbejder du i dag på bureau, er det et plus, men du kan også komme fra kundesiden eller have gjort dig praktiske erfaringer på anden vis.

Det kan du forvente af os ✔

 • Vi er fagligt ambitiøse og går op i din faglige udvikling. Du skal blive den bedst tænkelige, faglige udgave af dig selv, og derfor tilrettelægger vi en individuel, faglig udviklingsplan sammen med dig og hhv. vores Organic Search Lead og vores Paid Search Lead.
 • Vi er et socialt bureau både i ord og handling. Vi prioriterer at samle kollegaer udenfor arbejdstiden til sjove, hyggelige og udfordrende arrangementer, hvor vi på tværs af afdelinger kan få et stærkt sammenhold.
 • Vi tager det klassiske ”work/life balance”-begreb seriøst. Vi arbejder 37 timer om ugen – alt derover er flextid og kan afspadseres. Vi respekterer forskellige behov for hjemmearbejde og vil gerne tilrettelægge arbejdet, så det passer ind i din hverdag.
 • Vi tager onboarding seriøst og går op i at modtage nye medarbejdere med åbne arme. Du får bl.a. en detaljeret onboardingplan, en faglig buddy og social wing(wo)man og frem for alt en tæt dialog med din nærmeste leder.
 • En lang række medarbejdergoder: Morgenmad, frokost, fri sodavand/danskvand på kontoret, firmatelefon, laptop, privat sundhedsforsikring, fysioterapi og meget mere.

The NoZeebs Handbook: Vores personalehåndbog er ikke kun for vores nuværende medarbejdere. Hvis du har lyst til at danne dig et overblik over, hvad du kan forvente af menneskerne hos og arbejdspladsen No Zebra, kan du læse mere i vores håndbog her.

Om din kommende arbejdsplads

Hos No Zebra bliver du en del af et 100% digitalt og datadrevet performance-bureau. Vi er specialister i digital analyse, strategi og forretningsudvikling, som vi omsætter til stærke løsninger og målrettet 360-graders digital performance for skandinaviske b2c- og b2b-virksomheder – flere af dem på den internationale scene. 

Vi har in-house kompetencer inden for marketing, webudvikling/integration og UX/design, som vi sætter sammen i udviklingen af vores kunders forretninger. 

Vi er i dag mere end 55 digitale ildsjæle på vores kontorer i Aarhus og København, og er i fortsat vækst. Du vil få base på vores kontor i København, i et mindre team med ambitiøse vækstplaner for de kommende år. Med daglig sparring og opbakning fra vores Head of Marketing i København, kolleger samt ledelsen på Aarhus-kontoret forventes du at bidrage aktivt til afdelingens udvikling, så vi sammen kan indfri dens vækstpotentiale i de kommende år.