Senior Frontend Udvikler til No Zebra i Aarhus

Har du fuldstændig styr på Vue og Nuxt og interesse for at arbejde med headless commerce stack? Vil du være med til at udvikle nogle af Danmarks mest ambitiøse eCommerce projekter? Så kig med her – måske er du vores nye kollega!

Som vores nye Senior Frontend Udvikler bliver din primære opgave at implementere nye og eksisterende e-Commerce løsninger samt være med til at definere og udvikle vores headless commerce stack baseret på Umbraco, Nuxt og Vue.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Du bliver en del af et ambitiøst og hyggeligt performance bureau med mere end 20 års erfaring i den digitale branche. Her vil du indgå i et stærkt teknisk team bestående af 10 fantastiske kolleger fordelt indenfor frontend, backend, customer care og QA. Kommunikationen foregår primært via Microsoft Teams: her har du nemlig rig mulighed for at arbejde hjemmefra samt fleksibilitet til at tilpasse din arbejdsdag, som du ser bedst.

Vi sætter dog også stor pris på at mødes fysisk og styrke sammenholdet i- og på tværs af afdelinger: dette sker bl.a. til strategidage og igennem planlagte og spontane sociale arrangementer udenfor arbejdstiden såsom LAN, netcafé eller brætspilsaftener. 

Hos No Zebra vil du have rig mulighed for at tage ejerskab over- og sætte dit præg på spændende Commerce projekter igennem dit arbejde med HTML, SCSS, Vue og Nuxt. Du bliver en nøgleperson i at sikre en progressiv teknologisk rejse for No Zebra og vi ser gerne at du har en holdning til hvor vi skal bevæge os hen med vores faglige udvikling.

Vi arbejder i sprints, hvorfor der bør forventes at arbejde med Jira samt timeregistrering. Du kan læse meget mere om No Zebra som arbejdsplads og hvordan det er at arbejde hos os, her.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Implementering af sites og vores headless commerce stack i primært Vue, Nuxt og Umbraco
 • Være med til at definere frontend arkitektur og frameworks
 • Fokus på performance - både den faktiske og den oplevede
 • Deltage i workshops/afklaringsmøder med kunder
 • Analyse af kundernes problemstillinger, samt estimering af løsningsforslag
 • Tæt samarbejde med backend udviklere, design og marketing

Om dig:

 • Din erfaring vægter højere end din specifikke uddannelse – men vi leder efter en frontend-udvikler, som har flere års erfaring (gerne fra bureau) og kan være med til at løfte teamets kompetencer til et endnu højere niveau
 • Du holder dig opdateret om tendenser og teknologier indenfor frontend-udvikling
 • Du er selvkørende, men forstår at samarbejde med kollegaer og snakke med kunderne
 • Du tager initiativ til nye opgaver og forbedringer på eksisterende implementeringer
 • Du kan bidrage til vidensdeling, både i teamet og på tværs af afdelinger

Om din kommende arbejdsplads

No Zebra er et digitalt performance-bureau, der skaber mærkbar og målbar vækst for vores kunder gennem online commerce-løsninger.

Vi forvandler klik til køb, data til performance og webbesøg til brugeroplevelser. Vi arbejder med alle typer af forretninger, hvor der foregår en transaktion mellem en køber og sælger.

Det er resultaterne, kunderne skal leve af. Det ved vi, men tag ikke fejl: Vi har også en klar holdning til, hvad det kræver at nå frem til målet. Derfor insisterer vi ærekært på at levere en elegant, velskrevet kode, der performer på alle platforme. En brugerflade, som gør kunderne glade og giver lyst til at komme tilbage. Og en digital markedsføring, der både kan tiltrække din kunde og få hende helt igennem check-out.

Vores kunder befinder sig især inden for detailhandel, bolig, oplevelser og industri. I mange af vores løsninger er webshoppen et centralt element. Men for os er online commerce også systematisk lead-generering til B2B-virksomheden eller langsigtede forbrugerkøb.

Vi er i dag cirka 50 digitale ildsjæle på vores kontorer i Aarhus og København, og er i fortsat vækst.
 
Du er garanteret faglig sparring med nogle af de dygtigste kolleger i branchen, spændende kunder med digital puls og ikke mindst alsidige opgaver, der matcher dine kompetencer og interesser.

Når du starter hos No Zebra, får du:

 • En detaljeret onboardingplan, der beskriver dit opstartsforløb og tildeler dig en wingman/mentor
 • Ny bærbar og mobiltelefon
 • To gode flasker vin til at fejre ansættelsen med din partner eller venner den førstkommende fredag
 • Mulighed for hjemmearbejdsplads

Som ansat hos No Zebra får du desuden:

 • En lækker frokostbuffet. Vi lægger stor vægt på det sociale sammenhold, som bl.a. frokostpausen er med til at styrke. Derfor er frokostordningen obligatorisk for alle og betales via lønnen.
 • Fri drikkelse (sodavand, energidrink, kaffe, te samt fri øl og vin (sidstnævnte til fredag eftermiddage) samt fri frugt og snacks igennem dagen
 • Fri og gratis morgenmad, som vores fantastiske piccoline gør klar hver morgen
 • Gratis behandling af vores egen fysioterapeut
 • Bordtennis, bordfodbold og solskinshygge på vores store tagterrasse (og i vores orangeri, hvis det regner)