Paid Media Specialist

Paid Media Specialist til No Zebra i København

Et af Danmarks mest ambitiøse bureauer søger landets skarpeste specialist inden for Google Ads & Meta Ads – og gerne andre betalte kanaler (paid social & paid search) 🧑‍💻

Er du en performance marketing-haj med erfaringen inden for annoncering på Meta Ads, Google Ads og evt. andre betalte kanaler (LinkedIn Ads, Pinterest Ads, TikTok Ads eller Microsoft Ads)?

Så er det måske dig, vi søger til vores team i København.

Performance Marketing på betalte kanaler

Du har som minimum erfaring med opsætning, optimering og rapportering af kampagner og anden annoncering på Google Ads og Meta Ads – gerne både inden for ecommerce, brand-aktivering og leadgenerering (B2C og B2B).

Du har en solid teknisk forståelse og arbejder målrettet, struktureret og ikke mindst KPI-drevet med optimering af performance. Har du arbejdet med platforme som LinkedIn, Pinterest, Snapchat og TikTok er det et stort plus; hvis ikke, så forventer vi, at du går benhårdt efter at blive en af landets dygtigste specialister inden for også disse platforme hos No Zebra.

Det forventer vi af dig:

 • Du har arbejdet hands-on med flere betalte kanaler – minimum Meta Ads & Google Ads – og evt. andre betalte kanaler (LinkedIn Ads, Pinterest Ads, TikTok Ads eller Microsoft Ads) - og du ved, hvilke indholds- og annonceformater der bedst understøtter en virksomheds KPI’er og mål.
 • Du er fagligt nysgerrig og forstår værdien af kreativ eksekvering i en post iOS 14.5-verden – og derfor kan du rådgive kunderne om produktion af indhold til forskellige kanaler.
 • Du er din egen største kritiker og stiller krav til kvalitet i alt, du lægger navn til.
 • Du er lidt af en nørd med en stor passion for performance marketing.
 • Arbejder du i dag på bureau, er det et plus, men du kan også komme fra kundesiden eller have gjort dig praktiske erfaringer på anden vis.

Det kan du forvente af os:

 • Vi er fagligt ambitiøse og går op i din faglige udvikling. Du skal blive den bedst tænkelige, faglige (og menneskelige) udgave af dig selv – det vil vi gerne understøtte, og tilrettelægger derfor en individuel, faglig udviklingsplan sammen med dig.
 • Vi er et socialt bureau både i ord og handling. Vi prioriterer at samle kollegaer udenfor arbejdstiden til sjove, hyggelige og udfordrende arrangementer, hvor vi på tværs af afdelinger kan få et stærkt sammenhold.
 • En arbejdsplads, der går op i din trivsel. I 2021 blev No Zebra certificeret som et "Great Place to Work", og vi arbejder proaktivt på at skabe den største mulige trivsel for dig.
 • Vi tager det klassiske ”work/life balance”-begreb seriøst. Vi arbejder 37 timer om ugen – alt derover er flextid og kan afspadseres. Vi respekterer forskellige behov for hjemmearbejde og vil gerne tilrettelægge arbejdet, så det passer ind i din hverdag.
 • Vi tager onboarding seriøst og går op i at modtage nye medarbejdere med åbne arme. Du får bl.a. en detaljeret onboardingplan, en faglig buddy og social wing(wo)man og frem for alt en tæt dialog med din nærmeste leder.
 • En lang række medarbejdergoder: Morgenmad, frokost, fri sodavand/danskvand på kontoret, laptop, privat sundhedsforsikring, fysioterapi og meget mere.

 

The NoZeebs Handbook: Vores personalehåndbog er ikke kun for vores nuværende medarbejdere. Hvis du har lyst til at danne dig et overblik over, hvad du kan forvente af menneskerne hos og arbejdspladsen No Zebra, kan du læse mere i vores håndbog her.

Om din kommende arbejdsplads

Hos No Zebra bliver du en del af et 100% digitalt og datadrevet performance-bureau. Vi er specialister i digital analyse, strategi og forretningsudvikling, som vi omsætter til stærke løsninger og målrettet 360-graders digital performance for skandinaviske virksomheder – flere af dem på den internationale scene. 

Vi har in-house kompetencer inden for marketing, webudvikling/integration og UX/design, som vi sætter sammen i udviklingen af vores kunders forretninger. 

Vi er i dag mere end 55 digitale ildsjæle på vores kontorer i Aarhus og København, og er i fortsat vækst. Du vil få base på vores kontor i København, i et mindre team med ambitiøse vækstplaner for de kommende år. Med daglig sparring og opbakning fra vores Team Lead i København, kolleger samt ledelsen på Aarhus-kontoret forventes du at bidrage aktivt til afdelingens udvikling, så vi sammen kan indfri dens vækstpotentiale i de kommende år.