.NET backend-udvikler med fokus på eCommerce

Trives du med C# og .NET og har du lyst til at arbejde med eCommerce løsninger? 💻

Er implementering af nye og eksisterende eCommerce-løsninger med integration til kundernes ERP-, PIM- og DAM-systemer netop det du motiveres af? 

Vil du gerne være en del af et af landets førende e-handelsbureauer, der arbejder strategisk med udvikling samt integration af førende eCommerce-platforme mm. for en række af de største kunder nationalt som internationalt?

Så læs med... 

Vi vokser og har brug for en erfaren backendudvikler. Med en ekspertise i C# og .NET, bliver din primære opgave bliver at definere, udvikle og implementere nye og eksisterende eCommerce-løsninger med integration til kundernes ERP-, PIM- og DAM-systemer.

Hvad kan vi tilbyde dig? 

Du bliver en del af et ambitiøst og hyggeligt performance bureau med mere end 20 års erfaring i den digitale branche. Her vil du indgå i et stærkt teknisk team bestående af 10 fantastiske kolleger fordelt indenfor frontend, backend, customer care og QA. Kommunikationen foregår primært via Microsoft Teams: her har du nemlig rig mulighed for at arbejde hjemmefra samt fleksibilitet til at tilpasse din arbejdsdag, som du ser bedst.

Vi sætter dog også stor pris på at mødes fysisk og styrke sammenholdet i- og på tværs af afdelinger: dette sker bl.a. til strategidage og igennem planlagte og spontane sociale arrangementer udenfor arbejdstiden såsom LAN, netcafé eller brætspilsaftener. 

Du får rig mulighed for at tage ejerskab over spændende eCommerce projekter og sætte dit præg på No Zebras teknologiske rejse. Du bliver en nøgleperson i at sikre en progressiv teknologisk rejse for No Zebra og vi ser gerne at du har en holdning til hvor vi skal bevæge os hen med vores faglige udvikling.

Vi arbejder i sprints, hvorfor der bør forventes at arbejde med Jira samt timeregistrering. Du kan læse meget mere om No Zebra som arbejdsplads og hvordan det er at arbejde hos os, her.

Dine arbejdsopgaver 

Som vores nye Backend Udvikler, kommer du til at analysere kundernes problemstillinger og forretningskrav - og finder de bedste løsninger hertil. Du kommer til udvikle kundetilpassede CMS- og eCommerce-løsninger, integrere data og systemer (PIM, ERP, NAV mv.) og videreudvikler og vedligeholder eksisterende løsninger. Derudover er du med til at definere og videreudvikle vores Headless Commerce-stack, så den er i særklasse. 

Stillingen søges til vores kontor i Aarhus.

Det forventer vi af dig:

 • Vi ser gerne at du har et par års erfaring (gerne fra bureau)
 • Indgående praktisk erfaring med C# og .NET
 • Kendskab til udvikling og brug af REST-webservices
 • Kendskab til Umbraco og Dynamicweb
 • Du har måske erfaring med Lucene, Elasticsearch, Redis, Hangfire eller RabbitMq

Det kan du forvente af os:

 • Vi er fagligt ambitiøse og går op i din faglige udvikling. Du skal blive den bedst tænkelige, faglige (og menneskelige) udgave af dig selv – det vil vi gerne understøtte, og tilrettelægger derfor en individuel, faglig udviklingsplan sammen med dig.
 • Vi er et socialt bureau både i ord og handling. Vi prioriterer at samle kollegaer udenfor arbejdstiden til sjove, hyggelige og udfordrende arrangementer, hvor vi på tværs af afdelinger kan få et stærkt sammenhold.
 • En arbejdsplads, der går op i din trivsel. I 2022 blev No Zebra igen certificeret som et "Great Place to Work", og vi arbejder proaktivt på at skabe den største mulige trivsel for dig.
 • Vi tager det klassiske ”work/life balance”-begreb seriøst. Vi arbejder 37 timer om ugen – alt derover er flextid og kan afspadseres. Vi respekterer forskellige behov for hjemmearbejde og vil gerne tilrettelægge arbejdet, så det passer ind i din hverdag.
 • Vi tager onboarding seriøst og går op i at modtage nye medarbejdere med åbne arme. Du får bl.a. en detaljeret onboardingplan, en faglig buddy og social wing(wo)man og frem for alt en tæt dialog med din nærmeste leder.
 • En lang række medarbejdergoder: Morgenmad, frokost, fri sodavand/danskvand på kontoret, laptop, privat sundhedsforsikring, fysioterapi og meget mere.

 

The NoZeebs Handbook: Vores personalehåndbog er ikke kun for vores nuværende medarbejdere. Hvis du har lyst til at danne dig et overblik over, hvad du kan forvente af menneskerne hos og arbejdspladsen No Zebra, kan du læse mere i vores håndbog her.

Om din kommende arbejdsplads

Hos No Zebra bliver du en del af et 100% digitalt og datadrevet performance-bureau. Vi er specialister i digital analyse, strategi og forretningsudvikling, som vi omsætter til stærke løsninger og målrettet 360-graders digital performance for skandinaviske virksomheder – flere af dem på den internationale scene. 

Vi har in-house kompetencer inden for marketing, webudvikling/integration og UX/design, som vi sætter sammen i udviklingen af vores kunders forretninger. 

Vi er i dag mere end 50 digitale ildsjæle på vores kontorer i Aarhus og København, og er i fortsat vækst - vi håber, at du har lyst til at blive en del af holdet!