Developer Associate

Spirende udvikler med interesse for Dynamicweb søges 🧑‍💻

To read the job post in English, click here!

Lyder et studiejob, hvor du får mulighed for at dygtiggøre dig indenfor udvikling, sparre med nogle af landets dygtige specialister og indgå i et kollegialt fællesskab med fede personalearrangementer, som noget for dig? Så læs med herunder – måske er du vores nye kollega!

Vi leder efter vores nye Associate, som har lyst til at arbejde med den populære all-in-one platform Dynamicweb. Her får du mulighed for at tilegne og udvide dit kompetencesæt indenfor både frontend og/eller backend. Afhængigt af din motivation og interesse, får du mulighed for at dygtiggøre dig indenfor:

  • Implementering af nye og eksisterende e-commerce løsninger, eller
  • ERP-, PIM- og DAM integrationer

…. Og naturligvis meget mere! Du vil indgå i udviklingsafdeling hos et bureau, som har mere end 20 års erfaring i den digitale branche. Vi arbejder med systemer og værktøjer som Vue.js, Nuxt, HTML, Umbraco CMS samt .NET og C#.

Hvem er du?

Vi forstiller os, at du i dag læser en relevant uddannelse indenfor udvikling og du gerne allerede har kendskab til Dynamicweb. Er du ikke studerende, hører vi selvfølgelig også meget gerne fra dig. Vi stiller ressourcer til rådighed og sørger for at du har de bedste omgivelser, til at lykkedes i rollen - vigtigst er dog dit ivrige væsen, din proaktive tilgang, og din motivation om at blive den dygtigste indenfor området.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Hos No Zebra får du muligheden for at kickstarte din karriere indenfor webudvikling hos et socialt og ambitiøst bureau i hjertet af Aarhus C (med mulighed for hjemmearbejde, selvfølgelig!). Her bliver du en del af en udviklingsafdeling, hvor du kan sparre med nogle af landets dygtigste udviklere og tilegne dig relevante kompetencer, som er efterspurgt i branchen.

Du bliver derudover en del af et bureau med en uformel kultur (som f.eks. daglige gifs på vores Teams kanaler), som prioritere sociale arrangementer, som f.eks. fredagsbarer, bordfodbold-turneringer mm. Der er også rig mulighed for det sociale udenfor arbejdet, f.eks. LAN parties, brætspil aftenener osv.

Studiejobbet er på 15 timer ugentligt, hvor der selvfølgelig tages højde for dine eksaminer. Du har naturligvis også mulighed for at tage din praktik hos os, hvis det er en del af din uddannelse.

Send os din ansøgning i dag! Samtaler afholdes løbende.