Digital Marketing Consultant

Digital Marketing Consultant til No Zebra

 

Sans for forretning – og lyst til både eksekvering og rådgivning? 


Tag næste skridt i din karriere hos et af landets mest ambitiøse digitale bureauer 💻🚀

Er du en erfaren digital marketingekspert med en solid forretningsforståelse? Har du lyst til at arbejde for spændende danske og internationale virksomheder? Så tilbyder vi muligheden for at udvikle din karriere i et fedt miljø med fantastiske kolleger på vores kontor i Aarhus eller København. 
 
Som Digital Marketing Consultant i No Zebra skal du, med et standpunkt i din Google Ads/SEM ekspertise, bidrage til at udvikle og vækste vores kunders forretning gennem strategi, rådgivning og eksekvering. Du kommer til at arbejde med brancheførende metoder og værktøjer i en organisation, der vægter faglig sparring og samarbejde højt – og som sætter en ære i at skabe stærke resultater sammen med vores kunder.  

Du forventes at … 

 • Trives med ansvar for egne kunder og deres performance 
 • Kunne tilrettelægge og drive markedsføring på tværs af kanaler
 • Have hands-on erfaring med eksekvering inden for Google Ads-/SEM
 • Have et kommercielt mindset og være opmærksom på, at dit arbejde gør en mærkbar (og målbar) forskel
 • Kunne rådgive bredt inden for digital performance med en solid forståelse for digitale KPI'er og et øje på både ROAS og ROI.  

Hvem leder vi efter? 

Du betegner nok dig selv om generalist, men har flere års erfaring som specialist i bagagen. Du medbringer en stærk værktøjskasse indenfor Google og SEM, og på baggrund af mange timers eksekvering ved du, hvilke strategier der er de rette til forskellige behov. Du trækker på din specialistviden i din rådgivning og kan fremvise tidligere cases og resultater.  

Om du har arbejdet med B2B, B2C eller begge dele, er ikke så afgørende; så længe du har et stærkt fundament, kan vi hjælpe dig med at bringe dine kompetencer i spil. Vi har gennemtestede frameworks og lægger stor vægt på at dele viden og erfaringer – så du ”starter aldrig fra scratch” hos os. Du arbejder struktureret og metodisk og kan holde overblik over ikke bare dine egne opgaver men alt, hvad vi eksekverer for dine kunder.  

Arbejder du i dag på bureau, er det et plus, men du kan også komme fra kundesiden eller have gjort dig praktiske erfaringer på anden vis. Vi forestiller os, at du i dag sidder i en rolle som Digital Marketing Consultant, Specialist, Manager eller lignende.

Hvad kan du forvente af os?  

 • Vi er fagligt ambitiøse og går op i din faglige udvikling.  
 • Vi er et socialt bureau både i ord og handling. Vi prioriterer at samle kollegaer udenfor arbejdstiden til sjove, hyggelige og udfordrende arrangementer, hvor vi på tværs af afdelinger kan få et stærkt sammenhold. 
 • Vi er en arbejdsplads, der går op i din trivsel. I 2022 blev No Zebra igen certificeret som et "Great Place to Work", og vi arbejder proaktivt på at skabe den største mulige trivsel for dig. 
 • Vi tager det klassiske ”work/life balance”-begreb seriøst. Vi arbejder 37 timer om ugen – alt derover er flextid og kan afspadseres. Vi respekterer forskellige behov for hjemmearbejde og vil gerne tilrettelægge arbejdet, så det passer ind i din hverdag. 
 • Vi tager onboarding seriøst og går op i at modtage nye medarbejdere med åbne arme. Du får bl.a. en detaljeret onboardingplan, en faglig buddy og social wing(wo)man og frem for alt en tæt dialog med din nærmeste leder. 
 • En lang række medarbejdergoder: Morgenmad, frokost, fri sodavand/danskvand på kontoret, laptop, sundhedsforsikring, fysioterapi og meget mere. 

Med i stillingen får du: 

 • En detaljeret onboardingplan, der beskriver dit opstartsforløb og tildeler dig en sparringspartner 
 • Ny laptop og telefon 
 • To gode flasker vin til at fejre ansættelsen med din partner eller venner den førstkommende fredag 
 • Invitation til DHL, sommerfest, julehygge og mange andre sociale aktiviteter 
 • Mulighed for at blive en del af vores klatreklub, badmintonhold, LAN-party-team m.v. Eller du kan starte på noget helt nyt sammen med dine kollegaer.  

Om din kommende arbejdsplads 

Hos No Zebra bliver du en del af et 100% digitalt og datadrevet performance-bureau. Vi er specialister i digital analyse, strategi og forretningsudvikling, som vi omsætter til stærke løsninger og målrettet 360-graders digital performance for skandinaviske B2C- og B2B-virksomheder – flere af dem på den internationale scene.  

Vi har in-house kompetencer inden for marketing, webudvikling/integration og UX/design, som vi sætter sammen i udviklingen af vores kunders forretninger.  Tag evt. et kig på vores No Zebra podcast her. 

Vi er i dag over  50 digitale ildsjæle på vores kontorer i Aarhus og København og er i fortsat vækst. Du er garanteret faglig sparring med nogle af de dygtigste kolleger i branchen og ikke mindst alsidige opgaver, der matcher dine kompetencer og interesser. Er du i Aarhus, kommer du at referere til CMO Mikkel Drewsen. Teamet i København ledes af vores Head of Marketing CPH André Hedegaard Madsen.  

The NoZeebs Handbook: Vores personalehåndbog er ikke kun for vores nuværende medarbejdere. Hvis du har lyst til at danne dig et overblik over, hvad du kan forvente af menneskerne hos og arbejdspladsen No Zebra, kan du læse mere i vores håndbog her.