Digital Content Strategist

Et af Danmarks mest ambitiøse bureauer søger landets skarpeste digitale formidler 🧑‍💻

Besidder du en solid teknisk forståelse samt evnen til hurtigt at sætte dig ind i forskellige emner og finde frem til netop den vinkel og det format, der gør emnet relevant og interessant? Er du en knivskarp formidler på skrift? Så er det måske dig, vi søger til vores team i København.

Det forventer vi af dig

 • Du skriver ikke blot fejlfrit men også velformuleret og i et engagerende og inspirerende sprog, på dansk såvel som engelsk.
 • På baggrund af indsigt i kundernes forretning kan du rådgive om, hvilket indhold dine kunder bør producere til forskellige kanaler.
 • Du ved, hvilke formater der bedst understøtter kundernes KPI’er og mål.
 • Du mestrer de fleste formater – så længe det handler om ord i en digital kontekst: Ecommerce-blogs, SEO content, annoncetekster til search og social, B2B whitepapers, UX microcopy m.m.
 • Du sætter en ære i at gøre strategisk og kommerciel kommunikation vedkommende og værdifuld. For både afsender og modtager.
 • Du er nysgerrig, ønsker at dygtiggøre dig og bliver motiveret af at være med til at gøre en forskel for vores kunder.

Arbejder du i dag på bureau, er det et plus, men du kan også komme fra kundesiden eller have gjort dig praktiske erfaringer på anden vis.

Retorikkens mester?

Som copywriter formår du at tilpasse din tekst til hver kundes tone of voice og til den kontekst, du kommunikerer i. Fra det formelle og faktuelle til det mere friske og kække, måske endda krydret med en 😆 eller 🤷🏼‍♂️, når det giver mening og skaber værdi.

Du forstår at disponere, prioritere og fremstille information ud fra retoriske og journalistiske principper, og dine valg (og fravalg) beror på en kombination af uddannelsesmæssig ballast og praktisk erfaring. Kort sagt: Du ved, hvad der virker, og hvorfor.

Du er din egen største kritiker og stiller store krav til kvalitet i alt, du lægger navn til. Samtidig ved du, at tid altid er en faktor på et bureau. Du er vant til at arbejde effektivt, bevidst om, at du på alle opgaver skal levere et output inden for den afsatte tid. Også selvom det betyder, at kompromiser ofte er nødvendige.

Uddannelse, erfaring … og passion!

Du har en uddannelse inden for kommunikation, retorik, formidling, medievidenskab eller lignende. Uanset uddannelsesmæssig baggrund så er du en sprognørd med en stor passion for skriftlig fremstilling. Du er hjemme i agumentationsteori og appelformer. Og kan begrunde dine dispositioner og formuleringer med begreber som patos, redundans og syntaks. Du er bevist om sproglige klichéer og bruger dem intelligent. At du kan sætte korrekte kommaer, tager vi for givet. Hvis du også ved, at en bindestreg og en tankestreg ikke ser ens ud, er der bonuspoint på kontoen! 😉

Kan vi gå på kompromis?

Ja, selvfølgelig kan vi det. Vi kan lære dig en masse om digital marketing, ecommerce, B2B-kunderejser, e-mail automation – og alt muligt andet. Så har du begrænsede erfaringer inden for dette, investerer vi gerne tid i at klæde dig godt på. Du får en solid onboarding og vil løbende samarbejde med landets dygtigste team af specialister og konsulenter. Men vi kan ikke lære dig at skrive. De kompetencer bringer du ind i teamet – med store ambitioner og iver efter at kaste dig ud i nye, spændende opgaver.

 

Om din kommende arbejdsplads

Hos No Zebra bliver du en del af et 100% digitalt og datadrevet performance-bureau. Vi er specialister i digital analyse, strategi og forretningsudvikling, som vi omsætter til stærke løsninger og målrettet 360-graders digital performance for skandinaviske virksomheder – flere af dem på den internationale scene. 

Vi har et unikt setup med in-house kompetencer inden for digital marketing, webudvikling/integration og UX/design, som vi sætter tæt sammen i udviklingen af vores kunders forretninger. 

Vi er i dag mere end 50 digitale ildsjæle på vores kontorer i Aarhus og København, og er i fortsat vækst.

Du vil få base på vores kontor i København, i et mindre team under opbygning. Med daglig sparring og opbakning fra vores Team Lead i København, kolleger samt ledelsen på Aarhus-kontoret forventes du at bidrage aktivt til afdelingens udvikling, så vi sammen kan indfri dens vækstpotentiale i de kommende år.

Når du starter hos No Zebra får du: 

 • En detaljeret onboardingplan, der beskriver dit opstartsforløb og tildeler dig en mentor
 • Ny laptop
 • To gode flasker vin til at fejre ansættelsen med din partner, familie eller venner den førstkommende fredag
 • Invitation til DHL, sommerfest, julehygge m.m.
 • Mulighed for delvis hjemmearbejdsplads.