Data & Analytics Specialist til No Zebra i København

Er du skarp på tracking af websites, webshops og marketingaktiviteter på tværs af kanaler? Vil du gerne opsætte fede dashboards, der danner grundlag for performance-evaluering og benchmarking ved at kombinere data fra forskellige kilder? Og – sidst men ikke mindst – evner du at omsætte forretnings- og marketingdata til indsigter, der hjælper os og vores kunder til at træffe afgørende beslutninger i dagligdagen? 📈 

No Zebra søger nu en specialist inden for tracking, dataindsamling/-behandling og -analyse til vores kontor i København. Du kommer til at arbejde tæt sammen med både Marketing og Tech omkring tracking og evaluering af marketingaktiviteter og websiteadfærd.

Hos No Zebra lægger vi stor vægt på at møde kunderne, hvor de er, og rådgive i øjenhøjde med fokus på forretningsmæssig værdi. Du bliver derfor en del af et dybt specialiseret performance marketing-team med 22 ambitiøse marketeers, der leverer 360 graders digital marketing til lige så ambitiøse B2C- og B2B-kunder.

Vi forstiller os, at du brænder for at omsætte data til viden. Din evne til at binde data sammen og analysere performance er af afgørende betydning for vores kunder og teamet, som har brug for dig til at sikre, at vi indsamler de rette data og får dem bearbejdet, visualiseret og aktiveret i dagligdagens beslutninger. Dit arbejde er kilde til ofte uventede indsigter, der flytter vores kunders forretning.  

Det forventer vi af dig ✔️

 • Du har mindst to års erfaring med opsætning af tracking af websites og webshops.
 • Du arbejder hjemmevant i Googles Suite inkl. Tag Manager, Analytics og Data Studio.
 • Du er vild med data – ikke bare at sikre, at vi får samlet korrekt data ind, men også den dybdegående og nysgerrige analyse af data, der giver os det fulde billede af performance.
 • Du har erfaring med at kombinere data fra forskellige kilder i dashboards ved hjælp af tools som Supermetrics eller Funnel.io
 • Du har sat dig ind i den grundlæggende lovgivning omkring indhentning af samtykke og databehandling (GDPR, cookies, marketing) og yder rådgivning samt udarbejder setups, der overholder gældende regler.
 • Du har en stærk forretningsforståelse og er opmærksom på, at data skal bidrage til at skabe omsætning og vækst.
 • Du er interesseret i den datadrevne marketing og dens mange muligheder og udfordringer.
 • Arbejder du i dag på bureau, er det et plus, men du kan også komme fra kundesiden eller have gjort dig praktiske erfaringer på anden vis.

Det kan du forvente af os ✔️

 • Vi er fagligt ambitiøse og går op i din faglige udvikling. Du skal blive den bedst tænkelige, faglige udgave af dig selv, og derfor tilrettelægger vi en individuel, faglig udviklingsplan sammen med dig.
 • Vi er et socialt bureau både i ord og handling. Vi prioriterer at samle kollegaer uden for arbejdstiden til sjove, hyggelige og udfordrende arrangementer, hvor vi på tværs af afdelinger kan få et stærkt sammenhold.
 • Vi tager det klassiske ”work/life balance”-begreb seriøst. Vi arbejder 37 timer om ugen – alt derover er flextid og kan afspadseres. Vi respekterer forskellige behov for hjemmearbejde og vil gerne tilrettelægge arbejdet, så det passer ind i din hverdag.
 • Vi tager onboarding seriøst og går op i at modtage nye medarbejdere med åbne arme. Du får bl.a. en detaljeret onboardingplan, en faglig wing(wo)man og social buddy – og frem for alt en tæt dialog med din nærmeste leder.
 • En lang række medarbejdergoder: Morgenmad, frokost, fri sodavand/danskvand på kontoret, firmatelefon, laptop, privat sundhedsforsikring, fysioterapi og meget mere.

The NoZeebs Handbook: Vores personalehåndbog er ikke kun for vores nuværende medarbejdere. Hvis du har lyst til at danne dig et overblik over, hvad du kan forvente af menneskerne hos og arbejdspladsen No Zebra, kan du læse mere i vores håndbog her.

Om din kommende arbejdsplads

Hos No Zebra bliver du en del af et 100% digitalt og datadrevet performance-bureau. Vi er specialister i digital analyse, strategi og forretningsudvikling, som vi omsætter til stærke løsninger og målrettet 360-graders digital performance for skandinaviske b2c- og b2b-virksomheder – flere af dem på den internationale scene. 

Vi har in-house kompetencer inden for marketing, webudvikling/integration og UX/design, som vi sætter sammen i udviklingen af vores kunders forretninger. 

Vi er i dag mere end 55 digitale ildsjæle på vores kontorer i Aarhus og København, og er i fortsat vækst. Du vil få base på vores kontor i København, i et mindre team med ambitiøse vækstplaner for de kommende år. Med daglig sparring og opbakning fra vores Head of Marketing i København, kolleger samt ledelsen på Aarhus-kontoret forventes du at bidrage aktivt til afdelingens udvikling, så vi sammen kan indfri dens vækstpotentiale i de kommende år.