Tilbage til oversigten

Har du nok tekst på dit website?

62 % af alle online køb sker via Google og 63 % af samtlige køb (også offline køb), bliver undersøgt på nettet først. For at få succes online, skal du have succes i Google og derfor er det essentielt at arbejde med relevant og værdiskabende content - og rigeligt af det.

Når vi skriver "indehold", handler det primært om tekster. Google forstå bedst tekst og kode.  Dvs. vejen til succes i Google handler bl.a. om at skrive gode tekster, der både skaber værdi for din målgruppe, følger Googles best pratices og er relevante for det din målgruppe efterspørger. Har du brug for hjælp til denne del af processen, så læs om søgemaskineoptimering her.

Sådan kan du se, om du har nok tekst

At arbejde med tekst, er helt essentielt i Google. Det er måden, hvorpå du kan skabe semantisk sammenhæng mellem dine ydelser/produkter og søgninger i Google. Det handler dog ikke om kvantitet fremfor kvalitet. Men ofte vil en god værdiskabende tekst være længere end en ligegyldig overfladsisk tekst. Derfor er der også en klar sammenhæng mellem gode placeringer i Google og længden på tekster.

 


Kontroller din html/tekst ratio

En hurtig metode til at se om du har nok tekst på jeres website, er ved at undersøge forholdet mellem kode dvs. html og tekst. Det giver en indikation af hvor meget tekst, der er skrevet i forhold til hvor meget kode der er. Det vil vi gerne undersøge gratis for dig.

Bemærk af tekst/html forholdet aldrig bør tolkes alene, men ses som en indikation af din situation. Ofte betyder en høj tekst/html ratio nemlig, at du har meget tekst-indhold og en optimeret kode, hvilke begge er to gode parametre i Googles verden.

Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage inden 7 dage med en html/tekst ratio analyse. Gennemsnitligt ligger de bedste på 25-75% tekst i forhold til kode, men det afhænger også af hvor teknisk kompleks din websløsning er.
 

Bestil din gratis tekst/html-analyse ved at udfylde formularen herunder


 * Jeg accepterer at jeg samtidig tilmelder mig No Zebras nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores ekspert viden inden for digitale trends og online forretningsudvikling.

Mikkel Drewsen, CDMO No Zebra
Med vores erfaring med intelligent online marketing, udvikler vi din forretning og skaber målbare resultater på din bundlinje. Kontakt os idag, for at høre hvordan vi kan hjælpe jeres forretning til det næste niveau.
Mikkel Drewsen Chief Digital Marketing Officer

Læs mere om online marketing

Søgemaskineoptimering

Google Adwords

Skab trafik og salg gennem strategisk e-mail marketing

Sociale medier

Professionel webanalyse med Google Analytics

Google Analytics