Alt hvad din online og omni-channel forretning skal bruge - samlet ét sted

Vi har et komplet 360-graders setup, som gør, at du kan samle alle dine e-handelsaktiviteter ét sted og skabe langt bedre resultater.

 1. Webudvikling, integration og eCommerce-platforme
   
 2. Digitalt design & UX/UI 
   
 3. Datadrevet digital marketing inkl. intelligent online-annoncering (programmatic/Real Time Bidding (RTB).

 

Du slipper for den klassiske trekants-problematik, hvor digitale leverandører trækker i hver deres retning, ikke formår at arbejde sammen, og hvor du selv spilder din tid som travl projektleder midt imellem parterne.

Laila Citat
Blandt alle de bureauer vi talte med, var No Zebra de eneste, som reelt udfordrede os på vores tanker, ideer og kravspecifikation. Det har været en super god proces. Samarbejdet, de fælles brainstorms, projektstyringen – det har været positivt hele vejen igennem. Derudover er No Zebra et fedt sted at komme som kunde. Laila Rehmeier Marketing Director, NOVAX

Vi kan hjælpe dig og din forretning med:

 • Digital strategi og eksekvering i ind- og udland med fokus på hele kunderejsen
   
 • Digitalt design & UX med fokus på konverteringer og med din digitale strategi som rød tråd
   
 • Teknisk udvikling af din B2B, B2C og omni-channel e-handelsløsning/webshop
   
 • Integration med andre systemer som PIM, ERP, inbound marketing-systemer osv.
   
 • Målrettet og datadrevet 360 graders digital marketing inkl. programmatic/RTB-annoncering, marketing automation, machine learning osv.

Alt sammen i én og samme virksomhed.

Det giver dig det bedste afsæt for optimal udnyttelse af dine digitale muligheder. Vores tekniske udviklere, digitale designere og online marketing-konsulenter er alle specialister på hver deres felt, men samtidig arbejder vi tæt sammen i kundeteams, så der ikke opstår siloer, men at vi tværtimod kan udnytte synergierne.

Det har løftet os enormt, at vi har valgt én professionel partner til alt det digitale. Vi har fået en meget mere markant digital tilstedeværelse, fordi No Zebra er et rent digitalt hus med stærke strategiske kompetencer på tværs af webudvikling, digitalt design og digital marketing.

Nils-Erik Winther Administrerende direktør, Bakken

Er du okay med status quo for jeres forretning?

Hvis ikke, så kontakt osså tager vi en snak om mulighederne.

Vi står bag hundredevis af digitale produktioner for både mellemstore og store e-handelskunder

Vi ved, hvad der skal til for at få succes online. Med 20 års erfaring tilbyder vi individuel rådgivning og skræddersyede foranalyser, så du kan få overblik over og udnytte det fulde digitale potentiale for din forretning. 
 

Se også: Få et 360 graders tjek af dine digitale kanaler

Se også: Hvad har andre virksomheder brugt No Zebra til?

Få en uforpligtende snak om jeres forretningmål, hvor vi demo'er løsninger fra virksomheder á la jeres, så I kan se, hvordan man kan vækste via øget online synlighed, performance og annoncering. Tag fat i mig, så tager vi en kop kaffe, når du har tid.
Jesper Holm Joensen CEO & Stifter