Alt hvad din online og omni-channel forretning skal bruge - samlet ét sted

Hos No Zebra har vi et komplet 360-graders setup, som gør, at du kan samle alle dine e-handelsaktiviteter ét sted og skabe langt bedre resultater. Du slipper for den klassiske trekants-problematik, hvor digitale leverandører trækker i hver deres retning, ikke formår at arbejde sammen, og hvor du selv spilder din tid som travl projektleder midt imellem parterne.

Hos No Zebra har vi det komplette ecommerce-setup:

  1. Webudvikling, integration og eCommerce-platforme
  2. Digitalt design & UX/UI 
  3. Datadrevet digital marketing inkl. intelligent online-annoncering (programmatic/Real Time Bidding (RTB).

 

Kort sagt betyder det, at vi kan hjælpe dig og din forretning med:

  • Digital strategi og eksekvering i ind- og udland med fokus på hele kunderejsen
  • Digitalt design & UX med fokus på konverteringer og med din digitale strategi som rød tråd
  • Teknisk udvikling af din B2B, B2C og omni-channel e-handelsløsning/webshop
  • Integration med andre systemer som PIM, ERP, inbound marketing-systemer osv.
  • Målrettet og datadrevet 360 graders digital marketing inkl. programmatic/RTB-annoncering, marketing automation, machine learning osv.

Alt sammen i én og samme virksomhed. Det giver dig det bedste afsæt for optimal udnyttelse af dine digitale muligheder. Vores tekniske udviklere, digitale designere og online marketing-konsulenter er alle specialister på hver deres felt, men samtidig arbejder vi tæt sammen i kundeteams, så der ikke opstår siloer, men at vi tværtimod kan udnytte synergierne.

 

Lad os sætte skub i din digitale forretning 

Vi står bag hundredevis af digitale produktioner for både mellemstore og store e-handelskunder, og vi ved, hvad der skal til for at få succes online. Med mere end 18-års erfaring tilbyder vi individuel rådgivning og skræddersyede foranalyser, så du kan få overblik over og udnytte det fulde digitale potentiale for din forretning. 

Kontakt os, så tager vi en snak om mulighederne for din forretning.

Anne Sofie Hansen
Vi er meget imponeret over No Zebras designere, som har givet os et helt nyt ”take” på vores brand samtidig, at de har stor forståelse for historien og nostalgien. Det kræver noget helt særligt at lave oplevelsessites i forhold til andre websites, og der har No Zebra for både SmukFest og Grøn Koncert vist, at de mestrer til fulde. Anne Sofie Hansen Marketingchef, Bakken