Vi passer godt på dine oplysninger og bruger dem med omtanke

No Zebra lægger stor vægt på, at du er tryg ved at interagere med os digitalt på tværs af platforme og medier. Vi ønsker at være 100 procent ærlige og gennemsigtige om, hvordan vi med respekt for dit privatliv og i overensstemmelse med lovgivningen behandler de oplysninger, vi får, når du interagerer med os.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Ejeroplysninger

Nozebra.dk, eCommerceinsights.dk og eCommercepowerday.dk udbydes og håndteres af:

No Zebra
Åboulevarden 3, 2.sal
8000 Aarhus C.
Tlf.: 86183218
Mail: info@nozebra.dk

Cookies på nozebra.dk

En cookie er en datafil, som vores website gemmer på din computer for at kunne genkende din computer, når du besøger siden igen. Cookie-filen er passiv og kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer på din computer.

Dynamicweb.VisitDate bruges til at bestemme dit sidste besøg. Denne cookie indeholder information om datoen for dit sidste besøg til nozebra.dk. Dynamicweb.VisitorID indeholder et unikt ID, som gives til brugeren, når nozebra.dk besøges. No Zebra.CookieRule bruges til at huske din accept, når du har accepteret vores cookie-meddelelse i toppen.

Disse cookies bruges til statistik og gemmes i 1 år fra dit sidste besøg, hvorefter det slettes.

Cookies fra 3. part

Alle 3. parter har forpligtet sig til udelukkende at opbevare og behandle persondata på No Zebras vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Formål og brug

Cookie-oplysningerne bruges til statistik, så vi kan forbedre indholdet på websitet, måle trafik, huske indstillinger og øge kvalitet, relevans og værdi af den kommunikation, vi har med dig via annoncering og e-mail.

Vi ønsker løbende at tilpasse og forbedre indholdet på vores website og i vores markedsføring, så vi forbliver så relevante som overhovedet muligt for de rigtige mennesker. Hellere have en relevant samtale med de rette end at råbe og irritere en masse mennesker, som ikke har interesse i det.

Hvordan afgiver du oplysninger om dig selv og din online færden?

  1. Når du tilmelder dig et af vores events eller skriver dig op til vores nyhedsbrev via en af vores formularer på websitet eller via fx Facebook Lead Ads.
  2. Når du besøger nozebra.dk, ecommerceinsights.nozebra.dk eller ecommercepowerday.dk, indsamles der anonymiserede oplysninger om dig via 1. og 3. parts cookies.
  3. Når du interagerer med vores annoncer på Facebook, LinkedIn og Google.

Hvilke oplysninger indsamles?

Der er typisk tale om følgende oplysninger:

  • Et unikt, anonymt ID
  • Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller smartphone
  • Din IP-adresse og geografiske placering (kun på byniveau)
  • Oplysninger om hvilke sider og elementer, du klikker på og udfylder.
  • Køn og aldersgruppe, så vidt du har angivet det på Facebook, eller det er kendt af Google eller LinkedIn.

Har du selv aktivt tilmeldt dig et event eller selv indtaster oplysninger i en af vores formularer, indsamles: Navn, mailadresse, virksomhed, titel og i enkelte formularer også telefonnummer.

Se mere om deltagelse i No Zebras events længere nede på siden.

Hvor længe og hvordan opbevares dine persondata?

Oplysninger opbevares i den periode, det er tilladt i henhold til lovgivningen. Cookies har automatisk kun en vis levetid. Hver gang du besøger en side, lægges eller fornys cookien dog automatisk.

Som dataansvarlige forpligter vi os til at overholde databeskyttelsesforordningens (Europaparlamentets og -rådets forordning 2016/679 af 27. april 2016) artikel 32 til 36 under hensyntagen til databehandlingens karakter og de tilgængelige oplysninger.

I korte træk betyder det, at No Zebra forpligter sig til at gennemføre passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre et højt sikkerhedsniveau omkring data samt i tilfælde af brud på persondatasikkerheden at anmelde det hurtigst muligt til Datatilsynet samt underrette den/de registrerede om sikkerhedsbruddet.

Hvordan sletter eller blokerer du cookies?

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies eller blokere dem.

Se vejledning til begge dele.

Husk, at hvis du bruger flere forskellige browsers, skal du slette cookies i alle sammen.

Særligt for deltagere i No Zebra events

Når du tilmelder dig et af No Zebras events, accepterer du samtidig at modtage vores nyhedsbrev. Det kan du naturligvis altid framelde dig igen efterfølgende.

Billeder og video

Som eventarrangør skal vi håndtere persondata og herunder billeder og video fra vores events i overensstemmelse med GDPR.

Når du tilmelder dig et event arrangeret af No Zebra, giver du som deltager automatisk tilladelse til, at vi må bruge billeder og video optaget til vores events.

No Zebra gemmer og benytter udelukkende harmløse stemningsbilleder fra events. Kriterierne for at bruge et billede fra vores events er, at personerne på billedet/videoen under normale omstændigheder ikke vil føle sig udstillede, krænkede eller udnyttede.

Hvis en deltager ønsker at få et offentliggjort billede eller videosekvens fjernet, kan vedkommende kontakte No Zebra.

Deling med partnervirksomheder

Holder vi et event i samarbejde med en eller flere partnervirksomheder, deler vi deltageroplysninger (navn og virksomhed) med dem, så de kan tilpasse deres oplæg, cases og dialog til de deltagende personer og virksomheder.

Indsigt i dine personlige oplysninger

Du har til enhver tid ret til at få at vide, hvilke oplysninger vi har om dig, hvordan vi behandler dem og bede om at få dem tilrettet, begrænset eller slettet.

Henvendelse omkring persondata kan ske til info@nozebra.dk