SEO handler om synlighed i søgemaskinerne. Hos No Zebra ved vi, hvad der skal til for at optimere dit website og sikre dig succes på nettet. 

Pladsen er trang på toppen af Google. Og det kræver effektivt og målrettet arbejde at få dit website i front. 

Hos No Zebra er vi eksperter i SEO og kan hjælpe dig med at få gode placeringer i søgemaskinernes resultatlister.

 

Optimér dit website med SEO

SEO står for Search Engine Optimization – eller på dansk søgemaskineoptimering.

Med SEO sikrer du, at der ikke er forhold ved dit website, som forhindrer søgemaskinerne i at læse og indeksere indholdet.

Derfor handler det om at skræddersy et websitets opbygning og indhold, så det matcher de søgeord, som I gerne vil findes på - altså optimering i forhold til jeres målsætninger.

Google opfatter links som anbefalinger, når hjemmesider skal placeres i søgeresultaterne. Links til din hjemmeside er derfor afgørende for en god placering i søgemaskinerne.

Men det er ikke ligegyldigt, hvem der linker eller hvordan. Du kan få meget ud af at arbejde på at få de rigtige websites til at linke til dig på den rigtige måde.

Vil du høre mere om SEO?

Kontaktchef
Jesper Holm Joensen

+45 86203418

SEO betaler sig

Optimering af hjemmesider giver synlighed og dermed flere besøgende. Det er klart, at jo nærmere du er på førstepladsen, jo flere klik vil du få.

Hos os ved vi, at en topplacering i Google er altafgørende for din forretning.

Vi tager SEO alvorligt og kan hjælpe dig med en grundig og målrettet SEO-analyse af din hjemmeside - så er grundlaget til en optimal optimering lagt.

Derudover har du et solidt overblik over din konkurrencesituation og kan opstille præcis de målsætninger, du drømmer om at opnå.