I dag kan alle nye mobiltelefoner gå på nettet og rigtig mange benytter sig allerede af alle fordelene ved mobil-surfing. På en måned vises omkring 30 mio. mobile sider - bare i Danmark. Og blandt de 24-34 årige er mere end 30 % online via deres mobiltelefon. Men kan mobilsurferne se dit website?

Med et mobilsite rykker du helt tæt på dine kunder, øger din tilgængelighed og styrker både kunderelation og salg.

Alene i 2010 firdobledes antallet af smartphones i Danmark og antallet er stadig voldsomt stigende. Derfor er det helt afgørende, at også dit website er gearet til bukselommen - og til at opfylde præcis de behov dine kunder har, når de er på farten. 

 

Fra web til mobil

I No Zebra tilpasser vi teknologien, indholdet og strukturen til det mobile site, så det er tilgængeligt og fungerer på de mange forskellige smartphones, der der bruges til mobilsurfing dagligt - uanset indhold, browser og skærmstørrelse.

Vil du vide mere om mobilsites?

CEO
Nicholai Hindrichsen

+45 86203419

Verden ligger for dine fingerspidser

Hos No Zebra er vi erfarne nytænkere, når det kommer til brugervenlig og æstetisk navigationsstruktur på dit mobilsite, for vi ved, at userability er alt på den lille mobilskærm. Og så udskifter vi selvfølgelig eventuel tung grafik, med mere mobilvenlige løsninger, der giver din kunder en god oplevelse fra klik til klik.